Tietosuojakäytäntö

 

Sivuston käyttöehdot

1. EhdotKäyttämällä tätä web-sivustoa hyväksyt nämä sidotut
verkkosivuston käyttöehdot, kaikki sovellettavat lait ja määräykset,
ja sopivat, että olet vastuussa kaikkien paikallisten sääntöjen noudattamisesta
lait. Jos et hyväksy mitään näistä ehdoista, olet kielletty
käyttää tai käyttää tätä sivustoa. Tämän verkkosivuston materiaalit ovat
suojaa sovellettavalla tekijänoikeus- ja tavaramerkkilainsäädännöllä.

2. Käytä lisenssiäLupa myönnetään väliaikaisesti yhden materiaalikopion lataamiseen
(tiedot tai ohjelmistot) osoitteessa http: //iags2011.fi
ei-kaupallinen väliaikainen katselu. Tämä on lisenssin myöntäminen,
ei omistusoikeuden siirtoa, eikä tämän lisenssin nojalla saa
muokata tai kopioida materiaaleja;
käyttää materiaaleja mihin tahansa kaupalliseen tarkoitukseen tai julkiseen näyttöön (kaupallinen tai ei-kaupallinen);
yritä purkaa tai kääntää insinööri kaikki ohjelmistot, jotka ovat osoitteessa http: //iags2011.fi;
poistaa kaikki tekijänoikeudet tai muut omistusmerkinnät materiaaleista; tai
siirtää materiaalit toiselle henkilölle tai “peilaa” materiaaleja millä tahansa muulla palvelimella.
Tämä lisenssi päättyy automaattisesti, jos rikot näitä rajoituksia ja http://iags2011.fi voi milloin tahansa irtisanoa sen. Kun olet lopettanut näiden materiaalien katselun tai tämän lisenssin päättyessä, sinun on tuhottava kaikki ladatut materiaalit, jotka ovat hallussaan joko sähköisessä tai painetussa muodossa.

3. Vastuuvapauslauseke

Http: //iags2011.fi -verkkosivuston materiaalit ovat “sellaisenaan”. http://iags2011.fi ei anna takuita, nimenomaista tai epäsuoraa, ja kiistää täten kaikki muut takuut, mukaan lukien rajoituksetta, implisiittiset takuut tai myyntikelpoisuusvaatimukset, soveltuvuus tiettyyn tarkoitukseen tai immateriaalioikeuksien tai muiden tekijöiden rikkominen. oikeuksien loukkaamista. Http://iags2011.fi ei myöskään takaa tai tee mitään esityksiä materiaalien käytön tarkkuudesta, todennäköisyydestä tai luotettavuudesta Internet-sivustollaan tai muulla tavoin kyseisiin materiaaleihin tai sivustoihin, jotka liittyvät tähän sivustoon .

4. Rajoitukset

Http://iags2011.fi tai sen toimittajat eivät missään tapauksessa ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien rajoituksetta vahingot, jotka aiheutuvat tietojen menetyksestä tai voitosta tai liiketoiminnan keskeytyksestä). aineistoa http: //iags2011.fi -sivustolta, vaikka http://iags2011.fi tai http://iags2011.fi valtuutettu edustaja on ilmoitettu suullisesti tai kirjallisesti mahdollisesta vahingosta. Koska jotkin lainkäyttöalueet eivät salli implisiittisten takuiden rajoituksia tai seurauksia, jotka johtuvat seurauksista tai vahingoista, nämä rajoitukset eivät välttämättä koske sinua.

5. Tarkistukset ja Errata

Http: //iags2011.fi -sivuston materiaaleihin voi sisältyä teknisiä, typografisia tai valokuvausvirheitä. http://iags2011.fi ei takaa, että jokin sen verkkosivuston materiaaleista on tarkka, täydellinen tai ajankohtainen. http://iags2011.fi voi tehdä muutoksia verkkosivustonsa materiaaleihin milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. http://iags2011.fi ei kuitenkaan sitoudu päivittämään materiaaleja.

6. Linkit

http://iags2011.fi ei ole tarkistanut kaikkia Internet-sivustoonsa linkitettyjä sivustoja eikä ole vastuussa tällaisen linkitetyn sivuston sisällöstä. Minkään linkin sisällyttäminen ei tarkoita sitä, että sivusto hyväksyy http://iags2011.fi. Tällaisen linkitetyn verkkosivuston käyttö on käyttäjän omalla vastuulla.

7. Sivuston käyttöehtojen muutokset

http://iags2011.fi voi muuttaa verkkosivustonsa käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Käyttämällä tätä web-sivustoa suostut olemaan sidoksissa näiden käyttöehtojen nykyiseen versioon.

8. Sovellettava laki

Kaikki http: //iags2011.fi -verkkosivustoon liittyvät vaatimukset koskevat Suomen valtion lakeja, ottaen huomioon sen lainvalintasäännöt.

Verkkosivuston käyttöön liittyvät yleiset käyttöehdot.
Tietosuojakäytäntö

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeä. Näin ollen olemme kehittäneet tämän käytännön, jotta voit ymmärtää, miten keräämme, käytämme, kommunikoimme ja luovutamme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja. Seuraavassa kuvataan tietosuojakäytäntömme.

Ennen henkilötietojen keräämistä tai sen aikana tunnistamme tarkoitukset, joita varten tietoja kerätään.
Keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja pelkästään tavoitteiden täyttämiseksi ja muiden yhteensopivien tarkoitusten saavuttamiseksi, ellei saa asianomaisen henkilön suostumusta tai lain vaatimuksia.
Säilytämme henkilökohtaisia ​​tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.
Keräämme henkilökohtaisia ​​tietoja laillisin ja oikeudenmukaisin keinoin ja tarvittaessa asianomaisen henkilön tietoon tai suostumukseen.
Henkilötietojen olisi oltava merkityksellisiäsen käyttötarkoituksiin, ja siinä määrin kuin on tarpeen näihin tarkoituksiin, niiden olisi oltava tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia.
Suojaamme henkilötietoja kohtuullisin turvatoimin menetyksen tai varkauden estämiseksi sekä luvaton pääsy, paljastaminen, kopioiminen, käyttö tai muokkaaminen.
Teemme asiakkaille helposti tietoa henkilötietojemme hallintaan liittyvistä käytännöistämme ja käytännöistämme.

Olemme sitoutuneet harjoittamaan liiketoimintaamme näiden periaatteiden mukaisesti varmistaaksemme, että henkilötietojen luottamuksellisuus on suojattu ja ylläpidetty.